WWW.Sandepark.nl
Uit eten

Om een hapje buiten de deur te eten zijn er genoeg leuke en goede restaurants in de nabije omgeving. We hebben voor u een kleine selectie samengesteld van onze favoriete restaurants. Heeft u tips, of mist u een absolute aanrader, laat het ons weten....


Restaurant / Dancing "de Vijverhut"
Helmweg 9, Groote Keeten

Heerlijk eten van gebakken zeetong tot chateau Briand . U kunt eten bij het gezellige open haardvuur, of bij mooi weer op het schitterende terras met vijver. Voor de kinderen is er een aparte speelruimte. De keuken van de Vijverhut is in het zomerseizoen alle dagen geopend vanaf 12.00 uur tot 22.00.

Info/reserveren: 0224-581421
Lees meer

Restaurant "Kruimeltje"
Meester Tichelaarstraat 6, Julianadorp

Een gezellig familie restaurant Met lekker eten voor een redelijke prijs. Ook aan de kinderen is gedacht er is een aparte speelruimte zodat de ouderen nog even rustig Kunnen na tafelen. Reserveren in het weekend en hoogseizoen is absoluut noodzakelijk.

Info/reserveren: 0223-661488
Lees meer

Steakhouse "Duinoord"
Jan Verfailleweg 622, Den Helder

American Style restaurant. Bijzonder leuk ingericht met een sterk Amerikaans accent. Op de begane grond vindt u het "a la carte" gedeelte met ruime keus voor jong en oud. De kinderen worden ontvangen met een kleurplaat en potloodjes en er is een klein speelhoekje. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er op de eerste etage de mogelijkheid om te barbecuen volgens het "all you can eat" concept of te wel een kopje soep met stokbrood vooraf en daarna genieten van alles wat het vlees en salade buffet te bieden heeft. Absoluut een aanrader. . .
Info/reserveren: 0223-619222
Lees meer

Restaurant "Nog al wiedes"
Zeeweg 6, Den Helder

Hoewel je er goed kan eten en de inrichting absoluut gezellig is, is het aller mooiste toch wel het prachtige uitzicht over de Noordzee. Het menu heeft voldoende keus voor jong en oud. Echt leuk als u wilt genieten van de zee onder het genot van een lunch, Diner of een bakje koffie.

Info/reserveren: 0223-613925
Lees meer

Café / Restaurant "Okidoki"
Zeeweg 2, Callantsoog

Aan de rand van Callantsoog ligt dit gezellige restaurant met een leuke keus uit vlees en vis gerechten. Ook hebben ze dagelijks de zogenaamde "daghap" voor een gunstige prijs voor de mensen die wat willen eten zonder gelijk een fortuin kwijt te zijn.

Info/reserveren: 0224-583539
Lees meer
Sandepark, dat is 4 seizoenen per jaar genieten voor jong en oud!