WWW.Sandepark.nl

Sandepark 70, Groote Keeten

Huuroverzicht   Beschikbaarheid   Tarieven   Reserveer

Sandepark_70.jpg Sandepark_70.jpg
(Klik op de foto voor groot formaat)

Omschrijving

Het vakantiehuis Sandepark 70 ligt op een groot perceel (350 m3) in Groote Keeten. Het ligt op ongeveer 500 meter van de zee en is geschikt voor 3 tot 5 personen. De woonkamer/keuken, 2 kleine slaapkamers en de badkamer bevinden zich op de begane grond. Een derde slaapkamer bevind zich op de verdieping. In de koonkamer/keuken en de 2 slaapkamers beneden is de vloer met laminaat afgewerkt. Verwarming is door middel van een CV en daarnaast is er ook nog een gashaard.

De keuken is uitgerust met spoelbak, 4 pits gastoestel, koelkast, vaatwasmachine, eettafel met 4 stoelen, servicekast, magnetron, mini bakoventje, broodrooster en een koffiezetapparaat. De gezellige woonkamer is uitgerust met een bank, stoelen, salontafel, WiFi, TV, Stereo en een DVD speler.

Huiskamer

keuken

keuken

Huiskamer

Keuken

KeukenDe grootste van de 2 slaapkamers op de begane grond heeft 2 eenpersoonsbedden. Deze kunnen naast elkaar geschoven worden. De kleinere slaapkamers beneden heeft enkel een eenpersoonsbed. Bij koud weer kunnen de kamers snel aangenaam warm gemaakt worden. Sinds 2010 is het tapijt vervangen voor laminaat, is er een vaste trap en is het dak goed geïsoleerd. De kleine maar volledig gerenoveerde badkamer heeft een douche, wasbak, toilet, spiegelkastje en een straalkachel. Warmwater voor douche, wasgelegenheid en keuken gaar door middel van een geiser.

Tuin

Slaapkamer1

Tuin

Slaapkamer 1Boven bevind zich nog een extra slaapplek met een 2 persoons bed (200cm X 160cm) met doorlopend matras en 2 eenpersoons dekbedden. Deze wordt bereikt door een nieuwe (2010) trap met trapleuning. In 2014 is de keuken geheel vernieuwd.

badkamer

speeltuin

slaapkamer

Badkamer

Speeltuin op 100 mtr

slaapkamer

Email de eigenaar voor meer informatie


Reserveer / Informatie aanvraag per telefoon
0049 228 25.20.11 of 0049 1577 5077061


Kaart / Route
Huuroverzicht   Beschikbaarheid   Tarieven   Reserveer
Sandepark, dat is 4 seizoenen per jaar genieten voor jong en oud!